Найкращі онлайн курси
для фотографів початківців
5 кроків до професії фотографа. Легка реєстрація та жодних оплат!
*Відправляючи форму ви погоджуєтесь на обробку персональних даних згідно політики конфіденційності
Про проєкт
Ми об’єднали 5 авторських курсів та безкоштовні практичні заняття, які допоможуть зробити перші кроки в професії фотографа.
Кожен курс – поглиблене занурення в тонкощі професії.
Сучасний підхід до навчання з практикуючими фотографами.
Фішкі і тренди, реальні поради з досвіду лекторів.
Долучення до спільноти фотографів.
Ще один спосіб заробити улюбленою справою.
01
Основи фотографії
02
Репортажне фото
03
Портретна зйомка
04
Основи мобільної фотографії
05
Мобільна фотографія як професія
06
Фотокурс для найменших
Чому ви навчитесь
Базовим принципам побудови кадру
Працювати зі світлом
Дружити з фототехнікою
Навчитеся налаштовувати експозицію, фокус, витримку, баланс білого та інші параметри камери. Зможете професійно працювати з будь-якою технікою.
Дізнаєтеся, як вибудувати композицію в кадрі, знайти акценти і вибрати правильний ракурс для зйомки. Навчитеся робити гармонійні фотографії.
Налаштовувати світло на майданчику, щоб модель або предмет виграшно виглядали в кадрі. Навчитеся працювати з різними джерелами освітлення і використовувати креативні прийоми.
Фотографувати професійно
Дізнаєтеся про жанри та тренди сучасної фотографії. Виберете напрямок для розвитку і вивчите прийоми, які допоможуть стати затребуваним професіоналом у своїй ніші.
Обробляти фотографії
Навчитеся працювати в фоторедакторах, стилізувати знімки, робити професійну ретуш та корекцію.
Працювати з клієнтами
Дізнаєтеся, як прокачати особистий бренд, створити портфоліо і знайти замовників. Навчитеся брифувати клієнтів, працювати з моделлю і знімальною групою.
Реєструйся та отримай доступ до всіх курсів безкоштовно
Відправляючи форму ви погоджуєтесь на обробку персональних даних згідно політики конфіденційності
Програми курсів
Основи фотографії
В рамках основного курсу ви освоїте базові принципи та прийоми побудови кадру, навчитеся налаштовувати фототехніку, остаточно розберетеся, як працюють витримка і діафрагма, що таке світлочутливість і глибина різкості, які бувають знімальні режими і навіщо вони потрібні.
Портретна зйомка
Практичний курс для тих, хто хоче навчитися створювати красиві світлини людей. Під час курсу портретної фотографії велика увага приділяється естетичному вихованню та розвитку художнього смаку, розумінню роботи з моделлю.
Репортажне фото
На курсі ви дізнаєтеся прийоми та особливості репортажної зйомки, необхідне обладнання, непередбачувані умови і як з ними впоратися. Принципи каталогізації фотоматеріалів та навчитеся робити постобробку знімків за допомогою Lightroom и Adobe Photoshop.
Основи мобільної фотографії
Смартфон - компактна фотокамера з ширококутним об'єктивом та одночасно фоторедактор, що завжди під рукою. В рамках курсу ви дізнаєтеся секретні інгредієнти ідеального фото на камеру мобільного. Навчитеся робити швидку ретуш знімків, отримаєте список найважливіших інструментів для обробки фотографії.
Мобільна фотографія як професія.
Ви дізнаєтесь про різні жанри мобільної фотографії та особливості роботи в кожному з них. Навчитеся організовувати зйомку комплексно, самостійно підбирати локацію, фон, поєднання кольорів, пройдете ключові організаційні моменти.
Фотокурс для найменших
В рамках курсу маленькі фотографи дізнаються про значення світла для фотографії, джерела світла. Навчаться фотографувати силуети, створять сюжетну фоторозповідь та листівку на основі композиції із тіней. Навчаться робити селфі і працювати з різними емоціями.
Курс доступний з 07.01.21
Основи фотографії
Урок 1. Знайомство.
З чого складається фотоаппарат.
З чого складається курс.
Практична частина.

Урок 2. Діафрагма.
Де знаходиться діафрагма.
Як нею керувати.
На що вона впливає.

Урок 3. Витримка.
З якою витримкою краще знімати.
Довга та коротка витримка.
Як робити художній ефект за допомогою витримки.

Урок 4. ISO.
На що впливає ISO.
Яке значення є оптимальним.
В яких умовах краще застосовувати високі значення ISO.

Урок 5. Взаємодія усіх налаштувань.
ISO + Витримка + Діафрагма.
Як підібрати правильні значення.
Що треба знати, щоб знімок був якісним.

Урок 6. Баланс білого.
Що це таке.
Як міняти баланс в автоматичних режимах.
Як поставити ручний баланс білого.
Експерименти з балансом - створення кольорів.

Урок 7. М'яке та жорстке світло.
Як їх відрізнити.
Де їх можна зустріти та коли.
Приклади та практика.

Урок 8. Схема світла.
Приклади схеми світла з різною кількістю приладів.
Різні види приладів.
Творчі схеми.
Кольорове світло.

Урок 9. Точки фокусування.
Навіщо потрібні точки фокусування.
Як їх вибирати.
Як ними керувати.

Урок 10. Об'єктиви.
Різні види об'єктивів.
Яка їх роль.
Який обрати для зйомки.

Урок 11. Композиція.
Сітка та чарівні крапки композиції.
Діагоналі та їх вплив.
Ритми та схожі деталі.
Симетрія у кадрі.
Курс доступний з 07.01.21
Портретна зйомка
Урок 1. Знайомство.
Хто такий фотограф.
Секрети крутих фотографій.

Урок 2. Схема підготовки до зйомки.
З яких компонентів складається зйомка.
Навіщо потрібна підготовка до зйомки.
Вхідні дані для зйомки.

Урок 3. Локація та декорації.
Де шукати гарні локації.
Як місце впливає на кадр.
Навіщо підбирати локацію.

Урок 4. Вибір Світла.
Яке існує світло.
Як його підібрати.
Як світло впливає на кадр.

Урок 5. Вибір кольорів та одягу.
Як колір допомагає передати настрій.
Одяг, як інформація про людину.

Урок 6. Вибір техніки для зйомки.
На які об'єктиви краще знімати.
Що потрібно мати на зйомці.

Урок 7. Робота з моделлю у кадрі.
Як позувати у кадрі.
На що звертати увагу.
Як створити настрій.

Урок 8. Вибір кадра.
Завершення зйомки.
Де брати ідеї для зйомки.

Курс доступний з 07.01.21
Репортажне фото
Урок 1. Вступ до курсу.
Зміст курсу, мета.
Історія репортажної фотографії. Значення. Складнощі.
Види репортажу і завдання.

Урок 2. Технічна грамотність і художнє виконання.
Принципи роботи камери. ГРИП.
Експозиція, діафрагма, витримка, баланс білого.
Художня композиція.

Урок 3. Техніка, яку використовують фотографи-репортажники.
Оптика і камера.
Робота зі спалахом в репортажній зйомці.

Урок 4. Оптимальна каталогізація и постобробка.
RAW або JPEG?
RAW-конвертер.
Каталогізація та постобробка знімків за допомогою Lightroom.
Adobe Photoshop в репортажній фотографії.

Урок 5. Прийоми зйомки в непередбачуваних умовах.
Залежність прийомів зйомки від оснащення і умов освітленості.
Невидима зйомка.
Професійна етика і як уникнути неприємностей при зйомці.
Фон в репортажі.

Урок 6. Організація репортажної зйомки.
Взаємодія з іншими фотографами та учасниками процесу.
Дрес-код.
Професія фотограф, складнощі індустрії.

УРОК 7. Додаємо життя у кадр.
Цікаві фішки.
- Зумування.
- Змішане світло.
- Передній план.
- Зйомка з проводкою

Урок 8. Завжди продовжуємо начатись.
Тренінги, навчання, конференція.
Принципи та прийоми зйомки, необхідне обладнання, етика роботи.

Урок 9. Репортажні фото масових заходів.
Концерт, театр, клуб.
Принципи та прийоми зйомки, необхідне обладнання, особливості зйомки та як уникнути складнощів.

Урок 10. Тревел фото.
Вуличне фото, тревел фото.
Досвіт світових фотографів, принципи та прийоми зйомки, необхідне обладнання.

Урок 11. Весільна зйомка.
Весілля, церква (вінчання, хрестини).
Принципи та прийоми зйомки, необхідне обладнання, розпорядок весільного дня, непередбачувані умови і як з ними впоратися.

Урок 12. Заходи, корпоративи, дитячі свята.
Специфіка композиції репортажного фотокадру; методи переміщення фотографа в натовпі і оперативного реагування на мінливу атмосферу під час зйомки.

Урок 13. Спорт, тваринний світ.
Методи фотозйомки, розбір типових помилок, особливості зйомки.

Урок 14. Репортажний портрет.
Способи досягнення виразності.
Подача фоторепортажу.

Урок 15. Стокові фото.
Права фотографа (авторські права, заборони зйомки).

Курс доступний з 07.01.21
Основи мобільної фотографії
Урок 1. Історія мобільної фотографії.
Знайомство.
Цікаві факти і приклади розвитку фотографії, відомі особистості, їх внесок у розвиток фотографії.
Смартфон як мистецтво - доступний культурний тренд. Переваги зйомки на смартфон.

Урок 2. КОМПОЗИЦІЯ - секретний інгредієнт ідеального знімка.
Що таке правила композиції і як за допомогою них створити ідеальну фотографію.
Правило третин.
Правило діагоналей.
Ритм.
Рух і динаміка в кадрі.
Напрям.
Точка зйомки.
Кадрування.

Урок 3. Технічні параметри.
Як вибрати правильний смартфон.
Світло, як основна складова хорошої фотографії.
Налаштування камери.
Додаткове обладнання.

Урок 4. Стилістика.
Стиль у фотографії.
Деталі в кадрі.
Кольористика. Вибір та поєднання кольорів.

Урок 5. Фон і локація.
Що таке фон і як його правильно підібрати.
Задній план.
Локація. Рекомендації та основні вимоги.

Урок 6. Сюжет та емоція.
Сюжет та емоція.
Світ, як холст. Де шукати ідеї та натхнення.
Як боротися з вигоранням.

Урок 7. Ретуш.
Мобільні програми для ретуші фотографій, огляд та відмінності.
Основні помилки новачків в ретуші фото.
Швидка ретуш - список найважливіших інструментів для обробки фотографії.

Урок 8. Предметна фотографія. Практичне заняття.
Практичне заняття « Твій ідеальний flatlay».
Вибір вдалого кадру.
Ретуш.

Урок 9. Зйомка відео.
Як зробити якісне відео за допомогою смартфону.
Рекомендації для відео зйомки.

Урок 10. За крок до успіху.
Вибір жанру та свого унікального стилю.
Характеристики вдалого кадру.
Практика - секрет успішного фотографа.
Курс доступний з 07.01.21
Мобільна фотографія як професія
Урок 1. Більше ніж фотографія. Зйомка людей.
Специфіка роботи з людьми. Як знімати емоційні кадри.
Основи позування.

Урок 2. Селфі.
Селфі, як окремий напрям фотографії.
Рекомендації для створення вдалого селфі.

Урок 3. Краса навколо.
Фото природи. Пейзажна фотографія, як мистецтво.
Схід і захід улюблений час для фотографа.

Урок 4. Travel-фотографія.
Тревел фото. Як підготуватися до зйомки в подорожі.
Смартфон чи професійна камера, що взяти з собою у відпустку.

Урок 5. Вулична фотографія.
Характеристика вуличної фотографії.
Відомі автори вуличної фотографії.
Список улюблених об'єктів для зйомки.

Урок 6. FOOD фото.
Історія food фотографії.
Лайфхаки для зйомки їжі.
Приклади вдалих food фото.

Урок 7. Предметна фотографія.
Секрет популярності предметної зйомки.
Правила вдалого кадру.
З чого почати.

Урок 8. Сценарій вдалої зйомки.
Основні етапи підготовки зйомки.
Ключові організаційні моменти.

Урок 9. Дед-лайн і бюджет.
Що таке дедлайн.
Як правильно скласти бюджет.
Перший клієнт, як оцінити свою винагороду.

Урок 10. Фотограф як професія.
Де знайти першого клієнта
Як правильно вести комунікацію з клієнтами.
Форс-мажори і План Б.
Успіх приходить не відразу.
Курс доступний з 07.01.21
Фотокурс для найменших
Урок 1. Фоторозповідь.
Створення фоторозповіді на основі сюжету та фотографій, запропонованих дитиною.

Урок 2. Фотографія силуету.
Джерела світла.
Фотографування предметів задля створення силуету.

Урок 3. Фото людей та тіней.
Поняття тіні на фотографії.
Створення новорічної листівки на основі композиції з тіней.

Урок 4. Селфі.
Емоції у фотографії.
Види емоцій, фотографування селфі.
Плани онлайн занять
Курс: Основи фотографії
Урок 1. Знайомство.
З чого складається фотоаппарат.
З чого складається курс.
Практична частина.

Урок 2. Діафрагма.
Де знаходиться діафрагма.
Як нею керувати.
На що вона впливає.

Урок 3. Витримка.
З якою витримкою краще знімати.
Довга та коротка витримка.
Як робити художній ефект за допомогою витримки.

Урок 4. ISO.
На що впливає ISO .
Яке значення є оптимальним.
В яких умовах краще застосовувати високі значення ISO.

Урок 5. Взаємодія усіх налаштувань.
ISO + Витримка + Діафрагма.
Як підібрати правильні значення.
Що треба знати, щоб знімок був якісним.

Урок 6. Баланс білого.
Що це таке.
Як міняти баланс в автоматичних режимах.
Як поставити ручний баланс білого.
Експерименти з балансом - створення кольорів.

Урок 7. М'яке та жорстке світло.
Як їх відрізнити.
Де їх можна зустріти та коли.
Приклади та практика.

Урок 8. Схема світла.
Приклади схем світла з різною кількістю приладів.
Різні види приладів.
Творчі схеми.
Кольорове світло.

Урок 9. Точки фокусування.
Навіщо потрібні точки фокусування.
Як їх вибирати.
Як ними керувати.

Урок 10. Об'єктиви.
Різні види об'єктивів.
Яка їх роль.
Який обрати для зйомки.

Урок 11. Композиція.
Сітка та чарівні крапки композиції.
Діагоналі та їх вплив.
Ритми та схожі деталі.
Симетрія у кадрі.
Курс: Портретна зйомка
Урок 1. Знайомство.
Хто такий фотограф.
Секрети крутих фотографій.

Урок 2. Схема підготовки до зйомки.
З яких компонентів складається зйомка.
Навіщо потрібна підготовка до зйомки.
Вхідні дані для зйомки.

Урок 3. Локація та декорації.
Де шукати гарні локації.
Як місце впливає на кадр.
Навіщо підбирати локацію.

Урок 4. Вибір Світла.
Яке існує світло.
Як його підібрати.
Як світло впливає на кадр.

Урок 5. Вибір кольорів та одягу.
Як колір допомагає передати настрій.
Одяг, як інформація про людину.

Урок 6. Вибір техніки для зйомки.
На які об'єктиви краще знімати.
Що потрібно мати на зйомці.

Урок 7. Робота з моделлю у кадрі.
Як позувати у кадрі.
На що звертати увагу.
Як створити настрій.

Урок 8. Вибір кадра.
Завершення зйомки.
Де брати ідеї для зйомки.
Курс: Репортажне фото
Урок 1. Вступ до курсу.
Зміст курсу, мета.
Історія репортажної фотографії. Значення. Складнощі.
Види репортажу і завдання.

Урок 2. Технічна грамотність і художнє виконання.
Принципи роботи камери. ГРИП.
Експозиція, діафрагма, витримка, баланс білого.
Художня композиція.

Урок 3. Техніка, яку використовують фотографи-репортажники.
Оптика і камера.
Робота зі спалахом в репортажній зйомці.

Урок 4. Оптимальна каталогізація и постобробка.
RAW або JPEG?
RAW-конвертер.
Каталогізація та постобробка знімків за допомогою Lightroom.
Adobe Photoshop в репортажній фотографії.

Урок 5. Прийоми зйомки в непередбачуваних умовах.
Залежність прийомів зйомки від оснащення і умов освітленості.
Невидима зйомка.
Професійна етика і як уникнути неприємностей при зйомці.
Фон в репортажі.

Урок 6. Організація репортажної зйомки.
Взаємодія з іншими фотографами та учасниками процесу.
Дрес-код.
Професія фотограф, складнощі індустрії.

УРОК 7. Додаємо життя у кадр.
Цікаві фішки.
- Зумування.
- Змішане світло.
- Передній план.
- Зйомка з проводкою.

Урок 8. Завжди продовжуємо начатись.
Тренінги, навчання, конференції.
Принципи та прийоми зйомки, необхідне обладнання, етика роботи.

Урок 9. Репортажні фото масових заходів.
Концерт, театр, клуб.
Принципи та прийоми зйомки, необхідне обладнання, особливості зйомки та як уникнути складнощів.

Урок 10. Тревел фото.
Вуличне фото, тревел фото.
Досвіт світових фотографів, принципи та прийоми зйомки, необхідне обладнання.

Урок 11. Весільна зйомка.
Весілля, церква (вінчання, хрестини).
Принципи та прийоми зйомки, необхідне обладнання, розпорядок весільного дня, непередбачувані умови і як з ними впоратися.

Урок 12. Заходи, корпоративи, дитячі свята.
Специфіка композиції репортажного фотокадру; методи переміщення фотографа в натовпі і оперативного реагування на мінливу атмосферу під час зйомки.

Урок 13. Спорт, тваринний світ.
Методи фотозйомки, розбір типових помилок, особливості зйомки.

Урок 14. Репортажний портрет.
Способи досягнення виразності.
Подача фоторепортажу.

Урок 15. Стокові фото.
Права фотографа (авторські права, заборони зйомки).
Курс: Основи мобільної фотографії
Урок 1. Історія мобільної фотографії.
Знайомство.
Цікаві факти і приклади розвитку фотографії, відомі особистості, їх внесок у розвиток фотографії.
Смартфон як мистецтво - доступний культурний тренд. Переваги зйомки на смартфон.

Урок 2. КОМПОЗИЦІЯ - секретний інгредієнт ідеального знімка.
Що таке правила композиції і як за допомогою них створити ідеальну фотографію.
Правило третин.
Правило діагоналей.
Ритм.
Рух і динаміка в кадрі.
Напрям.
Точка зйомки.
Кадрування.


Урок 3. Технічні параметри.
Як вибрати правильний смартфон.
Світло, як основна складова хорошої фотографії.
Налаштування камери.
Додаткове обладнання.

Урок 4. Стилістика.
Стиль у фотографії.
Деталі в кадрі.
Кольористика. Вибір та поєднання кольорів.

Урок 5 Фон і локація.
Що таке фон і як його правильно підібрати.
Задній план.
Локація. Рекомендації та основні вимоги.

Урок 6. Сюжет та емоція.
Сюжет та емоція.
Світ, як холст. Де шукати ідеї та натхнення.
Як боротися з вигоранням.

Урок 7. Ретуш.
Мобільні програми для ретуші фотографій, огляд та відмінності.
Основні помилки новачків в ретуші фото.
Швидка ретуш - список найважливіших інструментів для обробки фотографії.

Урок 8. Предметна фотографія. Практичне заняття.
Практичне заняття « Твій ідеальний flatlay».
Вибір вдалого кадру.
Ретуш.

Урок 9. Зйомка відео.
Як зробити якісне відео за допомогою смартфону.
Рекомендації для відео зйомки.

Урок 10. За крок до успіху.
Вибір жанру та свого унікального стилю.
Характеристики вдалого кадру.
Практика - секрет успішного фотографа.

Мобільна фотографія як професія
Урок 1. Більше ніж фотографія. Зйомка людей.
Специфіка роботи з людьми. Як знімати емоційні кадри.
Основи позування.

Урок 2. Селфі.
Селфі, як окремий напрям фотографії.
Рекомендації для створення вдалого селфі.

Урок 3. Краса навколо.
Фото природи. Пейзажна фотографія, як мистецтво.
Схід і захід улюблений час для фотографа.

Урок 4. Travel-фотографія.
Тревел фото. Як підготуватися до зйомки в подорожі.
Смартфон чи професійна камера, що взяти з собою у відпустку.

Урок 5. Вулична фотографія.
Характеристика вуличної фотографії.
Відомі автори вуличної фотографії.
Список улюблених об'єктів для зйомки.

Урок 6. FOOD фото.
Історія food фотографії.
Лайфхаки для зйомки їжі.
Приклади вдалих food фото.

Урок 7. Предметна фотографія.
Секрет популярності предметної зйомки.
Правила вдалого кадру.
З чого почати.

Урок 8. Сценарій вдалої зйомки.
Основні етапи підготовки зйомки.
Ключові організаційні моменти.

Урок 9. Дед-лайн і бюджет.
Що таке дедлайн.
Як правильно скласти бюджет.
Перший клієнт, як оцінити свою винагороду.

Урок 10. Фотограф як професія.
Де знайти першого клієнта
Як правильно вести комунікацію з клієнтами.
Форс-мажори і План Б.
Успіх приходить не відразу.
Фотокурс для найменших
Урок 1. Фоторозповідь.
Створення фоторозповіді на основі сюжету та фотографій, запропонованих дитиною.

Урок 2. Фотографія силуету.
Джерела світла.
Фотографування предметів задля створення силуету.

Урок 3. Фото людей та тіней.
Поняття тіні на фотографії.
Створення новорічної листівки на основі композиції з тіней.

Урок 4. Селфі.
Емоції у фотографії.
Види емоцій, фотографування селфі.
Наші викладачі
Афіна Хая
Майстер портретної зйомки і атмосферних фото. Хочете навчитися передавати настрій в портреті? Вона просто переносить настрій у кадр.
Оксана Фішкіс
Відчувати тренди її головна фішка! Кадр, зроблений Оксаною на мобільний телефон, часто цінніший за фото на громіздку техніку.
Вікторія Гнатюк
Фотографія частина її життя, не існує жанру в якому вона б себе не спробувала, її роботи прикрашають обкладинки різних видань, проте її царина – репортажне фото.
Поширені запитання
Яка вартість курсу?
Всі курси базової програми абсолютно безкоштовні. Ви проходите просту реєстрацію, після цього на електронну адресу отримуєте доступ до програми онлайн кабінету з заняттями. Це дуже гарна можливість для початківців, адже ви можете пройти базовий курс і вже потім визначитись який жанр фото хочете вивчати поглиблено.
Який графік занять чи вийде поєднувати з навчанням?
Ви можете працювати з матеріалами курсу в зручний час, рухаючись по програмі в потрібному вам темпі. Більш того, всі уроки будуть доступні і після закінчення курсу, назавжди, так що ви зможете освіжити свої знання в будь-який момент.
Чи існують вікові обмеження для онлайн занять? Курс розрахований на підлітків?
Так, програма орієнтована на дітей шкільного віку та підлітків, які цікавляться професією фотографа. Ми об’єднали 5 авторських курсів та безкоштовні практичні заняття, які допоможуть зробити перші кроки в професії.
Скільки годин на тиждень мені потрібно буде приділяти навчанню?
Все залежить тільки від Вас. Ви самі плануєте інтенсивність занять. В середньому наші студенти займаються від трьох до п'яти годин на тиждень.
Чи можу я спілкуватись з викладачами?
Так, Ви можете написати запитання до наших викладачів на нашу електронну адресу info@study.camera та отримати зворотній зв'язок. В зверненні обов’язково вказуйте кому з викладачів адресоване запитання. Якщо ви відправляєте портфоліо чи фотоматеріали, обов’язково перевіряйте активність посилань.
Після проходження всіх занять, чи зможу я повторно подивитися курс?
Так, звичайно. Після реєстрації Ви отримуєте доступ до онлайн кабінету раз і назавжди. Ви можете переглядати матеріали курсів повторно, в будь-який зручний для Вас час.
Наші партнери
Чому варто пройти онлайн курси Study Camera?
Ви навчитеся робити професійні фотографії з нуля: проводити зйомки в різних жанрах, обробляти знімки і працювати з клієнтами. Дізнаєтеся як створити вражаюче портфоліо та заробляти, займаючись улюбленою справою. Проходьте швидку реєстрацію та отримайте доступ до курсів безкоштовно.
Відправляючи форму ви погоджуєтесь на обробку персональних даних згідно політики конфіденційності
Політика конфіденційності та обробки персональних даних
Загальні положення
Ми з великою повагою ставимося до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт https:// https://study.camera/, в зв'язку з чим, прагнемо захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка може бути ідентифіковано), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сайту для кожного користувача.

Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Політика») встановлює порядок здійснення та обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, мету використання таких персональних даних, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас щодо практики захисту персональних даних.

Які персональні дані збираються на Веб-сайті?
Звертаємо Вашу увагу, на те, що сайт обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідної виключно для доступу суб'єкта збору персональних даних до матеріалів сайту. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувач буде про це повідомлено в момент збору такої інформації.

Сайт не збирає будь-яку інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покаранню, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузері користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Взаємодія Сайту з третіми особами стосовно персональних даних
Сайт не передає персональні дані третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в даній Політиці. Особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому ми вживаємо всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Компанії.

На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дію цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв'язку з чим, Компанія рекомендує ознайомитися з політикою в сфері конфіденційності і персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.

Конфіденційність активності суб'єкта персональних даних на Сайті
Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу, або електронну пошту користувача захищені відповідно до законодавства. Тобто, жодним чином або способом не порушуючи таємницю «активності» користувача при використанні останнім сервісів Сайту.

Захист персональних даних
Сайт використовує загальноприйняті стандарти технологічної та операційної захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії.

Сайт забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Сайт надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог Компанії.

Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Зміна політики конфіденційності
До Політики конфіденційності періодично і без попереднього повідомлення користувача про це можуть вноситися зміни і доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства.

У разі внесення суттєвих змін до цієї Політику, буде розміщено повідомлення на Сайті і зазначено термін набуття чинності цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного строку ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це буде означати, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики.
Вже дуже скоро Ви зможете зареєструватися та розпочати навчання онлайн. Ми працюємо над якісним контентом, що з’явиться одразу після Різдвяних свят! До відкриття реєстрації залишилось зовсім трохи.
Made on
Tilda